Logo Firme constructii
  • Ramco Group

    ()
    Str. Heliade intre Vii, nr. 8, București (Colentina) , România
  • 078(arată)
    www.ide(arată)
 

Prezentare Ramco Group


Incepand de la proiect si executie, pana la receptie, noi oferim solutii eficiente pentru toate etapele proiectului, micsorandu-se astfel costurile generale ale proiectului dumneavoastra.

Cel mai important obiectiv al companiei este acela de a asigura servicii de calitate in vederea indeplinirii cerintelor beneficiarilor nostrii si realizarea cu succes a proiectelor acestora.
Parteneriatele directe cu producatorii de materiale de constructii au fost si sunt un sprijin esential in derularea contractelor, asigurarea calitatii si garantiei costurilor minime, oferind avantaje suplimentare Beneficiarilor care doresc un parteneriat cu RAMCO GROUP.

Dintre serviciile noastre de o inalta calitate si la un pret avantajos fac parte: constructia de case "la rosu", constructia de case "la cheie" si nu in ultimul rand amenajarile interioare, toate acestea fiind oferite intr-un mod plin de profesionalism si pricepere.
Astfel prezentam solutii eficiente pentru casa tinand totodata cont si de cerintele dumneavoastra. Executam o gama larga de case "la cheie", fiind incluse si instalatiile sanitare si electrice


RAMCO GROUP ofera servicii calitative si la un pret accesibil in vederea construirii unei case.

Alte motive pentru care ati putea lucra cu noi sunt: raport pret-calitate excelent, atentia acordata fiecarui amanunt al constructiei, respectarea termenilor stabiliti, plata se efectueaza pe masura avansarii lucrarii, posibilitatea alegerii materialelor de constructie, posibilitatea avansarii lucrarii intr-un mod rapid.
In pachetul de servicii RAMCO GROUP se pot solicita oferte si pentru demolari, excavatii, transport excavatii (moloz, pamant) si transporturi de nisip, pietris, agregate.

Si nu in ultimul rand compania RAMCO GROUP BUSINESS SOLUTIONS a obtinut in decursul lunii aprilie 2013 certificarile ISO 9001 pentru Managementul Calitatii in Executie si ISO 14001 pentru recunoasterea Sistemului de Management de Mediu in derularea lucrarilor.


Asadar compania noastra va ofera posibilitatea de a opta pentru tipul de serviciu pe care il doriti, fiind capabili sa ducem o lucrare la final intr-un timp scurt si avantajos pentru dumneavoastra.

Metodă de plată
Numerar si Card

Contact Ramco Group


Adresă de contact

Str. Heliade intre Vii, nr. 8, București (Colentina) , România

Alte informații

078 (arată)

e-mail

Contactează online Ramco Group

Pentru mai multe informații despre Ramco Group vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Galerie Ramco Group


Numele tau: Adresa de e-mail:
Ramco Group

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro