Logo Firme constructii
  • Dinamic Constructii

    ()
    Str. Sos Oltenitei, nr. 248, București (Berceni) , România
  • 076(arată)
    www.din(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Dinamic Constructii


Dinamic construct din Bucuresti va ofera servicii in materie de constructii, de cea mai buna calitate si cele mai accesibile preturi si pana in prezent echipa Dinamic Construct a acumulata o vasta experienta profesionala atat pe plan local cat si national oferind posibilitatea realizarii,la cele mai inalte standarte orice tip de constructie realizate cu utilaje de ultima generatie si tehnololgi moderne in  materie de constructii

 Preturi constructie:

 CASA LA ROSU

 Preturiele practicate de catre SC Dinamic Construct pentru case la rosu sunt:
case la rosu cu materialele clientului: 35 - 50 euro/mp;
case la rosu cu materialele incluse in pret: 160 - 180 euro/mp;
  
Constructie casa la rosu inseamna executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, incluzand:Realizarea fundatieiRealizarea peretilor portanti, cadre, pereti de inchidere, planseeStructura sarpantei si asteriala (acoperisul)Oferim clientilor variantele de a construi cu materialele acestora sau varianta in care sunt incluse materialele si manopera, achizitia de materialele pentru casa intrand in sarcina noastra.
 Firma Dinamic Constructii realizeaza case la rosu cu termene stabilite prin contracte de prestari servicii. Timpul mediu de finalizare a unei case la rosu cu amprenta la sol de 100 - 200 mp, este in medie 1 luna - 3 luni (poate fluctua din cauza factorilor meteorologici).
 Constructia unei case la rosu trebuie fie executata dupa un proiect de constructie autorizat. Va recomandam sa nu faceti rabat de la calitate si sa respectati intocmai proiectul inctomai unei case la rosu, de acest lucru depinzand siguranta dumneavostra. Calitatea unei case construite la rosu poate fi inluentata de anumiti factori care tin atat de beneficiar, cat si de constructor: baneficiaruul trebuie sa fie constient de importanta calitatii materialelor si constructorul trebuie sa cunoasca si foloseasca tehnologiile cele mai indicate. De asemenea, constructorul trebuie sa respecte procedurile pentru fiecare etapa, conform proiectului.Colaborarea cu noi va fi in concordanta cu asteptarile dumneavostra. In conformitate cu standardele si normele in vigoare, societatea noastra dispune de echipe de lucru pregatite in domeniul in care activeaza, astfel incat, fiecare proiect de executie a unei case la rosu sa fie finalizat la termen si cu respectarea legislatiei.


 Preturi constructie
 CASA LA CHEIE
Preturile practicate de catre SC Dinamic Construct pentru case la cheie sunt:
 Case la cheie cu materialele clientului = 85 – 120 euro/mp;
 Case la cheie cu materialele incluse in pret = 310 - 380 euro/mp;
 Constructie casa la cheie inseamna executarea lucrarilor de infrastructura, suprastructura, instalati electrice si sanitare, finisaje interioare si exterioare si acoperis incluzand:
Realizarea fundatiei si a subsolului
Realizarea peretilor portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee
Realizarea instalatiei electrice si sanitare
Realizarea finisajelor interioare si exterioareRealizarea acoperisului incluzand sarpanta si asteriala cat si invelirea acoperisului cu tabla lindab, tip lindab, sindrila bituminoasa, tigla ceramica, etc

Parcare
In strada
Metodă de plată
Numerar si Card

Contact Dinamic Constructii


Adresă de contact

Str. Sos Oltenitei, nr. 248, București (Berceni) , România

Alte informații

076 (arată)

e-mail

Contactează online Dinamic Constructii

Pentru mai multe informații despre Dinamic Constructii vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Galerie Dinamic Constructii


Numele tau: Adresa de e-mail:
Dinamic Constructii

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro