Logo Firme constructii
 • Constructorul De Case

  ()
  Str. Bd. Unirii, nr. 59, București (Unirii) , România
 • 074(arată)
  fax
  www.con(arată)
  rețele de socializare
 

Prezentare Constructorul De CaseConstruirea unei case reprezintă cu siguranţă una dintre cele mai importante decizii din viaţa dumneavoastră.Dacă sunteţi în căutarea unui partener de încredere pentru a vă realiza construcția și proiectul pe care-l veți primi Gratuit,atunci vă aflaţi pe mâini bune alături de Constructorul De Case.

Toate proiectele încep cu etapa de consultanţă și planificare, continuând apoi cu construcția, finisajele şi echiparea casei. Fiecare dintre aceste sarcini este preluată şi supravegheată îndeaproapepână în momentul în care clientul este complet mulţumit şi fericit cu rezultatul final solicitat.

Constructorul De Case se bucură de un succes remarcabil şi de o reputaţie prestigioasă ȋn domeniul construcţiilor rezidențiale economice sau premium. Construim proiecte atât pentru case complexe, cât și case urbane clasice,pentru persoane private şi investitori.

Spaţiul în care alegem să locuim ne influenţează vieţile mai mult decât am crede. Mediul care ne înconjoară are de asemenea un impact esenţial asupra stării noastre de bine,asupra motivaţiei şi fericirii noastre. Astfel, vă stăm la dispoziţie cu un arsenal întreg de proiecte după care vă puteţi ghida și variante disponibile.

În acest sens, la încheierea şi semnarea unui contract de proiectare și construire imobil La Roşu, La Gri sau La Cheie, propunem următoarele pachete:

1. Pachetul La Roşu Unic

L-am denumit "Unic" deoarece componenţa acestuia cuprinde elemente de bază pe care nu le găsiţi în alte oferte asemănătoare de pe piaţa românească cum ar fi:urmărirea structurii pe tot timpul execuţiei de personal specializat-licenţiat, zidăria de top tip cărămidă Wienerberger Porotherm cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume sau bca cât şi tratamentul anticarii/ignifug aplicat materialului lemnos (pentru acoperișurile cu rășinoase).

Trebuie menţionat faptul că asigurăm Gratuit cofraje doka, rășinoase, tego, popi metalici reglabili, mai compactor, scutindu-vă de o cheltuială semnificativă în plus!

2. Pachetul La Gri Special
Este destinat persoanelor ce doresc construcţia imobilului cu un buget redus,fără ca finisajele interioare/finisajele exterioare/montajul obiectelor sanitare/obiectelor de iluminat/pardoseala sau ceramica să fie aplicate-montate.

3. Pachetul La Cheie Avantgarde

Un pachet destinat celor cu personalitate puternică, persoanelor ce îşi doresc o casă trainică "la cheie cu adevărat" construită cu materiale premium si finisaje de excepţie folosind:

- Zidărie și buiandrugi de top, cărămidă Wienerberger Porotherm cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume ori bca. Tencuieli mecanizate, șape mecanizate cu finisaj elicopterizat. Opțional/Contra-cost se poate monta cărămidă de top Porotherm TermoPlus 36.5cm ce este un bloc ceramic șlefuit cu inserții de vată minerală bazaltică.

- Ceramică pentru baie/bucătărie/terasă/living-dinning:

- Standard gresie/faianţă mărcile Azulev, Ricchetti, Latina modele la alegere din cataloagele existente. Opțional se poate monta ceramică de top Aparici-Apavisa,Marazzi-Ragno, FLORIM-Rex/Casa Dolce CasaFloorgres, Casa Mood, Cerm sau Atlas Concorde.

- Obiectele sanitare marca Cersanit/ Kludi sau opțional marca Villeroy & Boch.Aparatajele electrice marca Vimar gama Neve-Plana iar obiectele de iluminat marca Technolux sau Sigma.
Pardoseli oferite standard din gama de vârf marca Egger fabricate în Germania iar opțional se poate monta parchetul din lemn triplustratificat brandul de top KAHRS-Karelia.

Acesta mai conţine un proiect DTAC sau opțional un proiect 3D* astfel încât să fie perfect vizibile finisajele interioare/ exterioare,amenajarea curtii interioare, prizele, întrerupatoarele, obiectele de iluminat, mobilierul, obiectele sanitare, tablourile, etc, cu costuri zero practic un bonus suplimentar separat de conţinutul pachetului.

Pentru vizualizarea întregului pachet accesaţi rubrica "Pachete Construcţie Casă" de pe website constructoruldecase.ro

Sediul principal:
Bd. Unirii Nr. 59, cod postal 030828 Sector. 3, București
Parcare
In strada
Servire la masă
Da
Cod vestimentar
firme constructii cconstanta,constructorul de case,constructorul de case constanta,case la cheie constanta,case la rosu constanta,amenajari constanta,constructorul de case in constanta,constructor case constanta

Contact Constructorul De Case


Adresă de contact

Str. Bd. Unirii, nr. 59, București (Unirii) , România

Alte informații

074 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Constructorul De Case

Pentru mai multe informații despre Constructorul De Case vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Galerie Constructorul De Case


4 recenzii (4,5 / 6)
Numele tau: Adresa de e-mail:
Constructorul De Case
Dobre
6/6
Revin pe aceasta cale cu un raspuns pentru persoanele care își caută un constructor; Managerul afacerii Constructorul de case dl Adrian , un om de nădejde .
Echipele au funcționat corespunzător , fără alcool consumat aiurea ( nu am vazut nicio sticla de bere sau ceva) .
Mi-a mai placut faptul ca băile le-am personalizat cum am vrut eu, parchetul l-au montat pe cel ales de mine si soție ca su celelalte materiale.
Acord 5 stele
Angela ivan
6/6
Am fost extrem de mulțumită in volaborarea cu CONSTRUCTORUL DE CASE. Proiectul casei mele a fost gata in 30 de zile iar autorizatia mi-au obținut-o in 3 luni si ceva. Casa de 217 mp au terminat-o la cheie in aproape 6 luni ceea ce nu este rau.
Recomand cu caldura

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro