Logo Firme constructii
 • Angy Design Building

  ()
  Str. Bd Constructorilor, București (Crangasi) , România
 • 073(arată)
  www.con(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Angy Design Building


Experienta, pregatirea tehnica, proiectele realizate si, cel mai important, recenziile pozitive din partea beneficiarilor, reprezinta un atu important, deoarece am construit relatii exceptionale cu clientii nostri care au incredere in profesionalismul echipei, in materialele si tehnologiile folosite precum si in practicile pe care le utilizam.

Echipa Angy Design crede in furnizarea celor mai inalte standarde de excelenta, eleganta si calitate in constructia de case si de aceea va invitam sa ne alegeti ca furnizor.

Abordarea Angy Design este aceea de a asculta si comunica cu clientii pe tot parcursul constructiei. Intelegem importanta faptului de a ne tine clientii la curent si  a-i informa asupra fiecarei parti a procesului de constructie.

Case la cheie


Pentru acele persoane care s-au gandit sa apeleze la construirea unei case, Angi Design va propune varianta de casa la cheie. Aceasta este varianta ideala deoarece exista anumite avantaje pentru cei care isi doresc sa se mute intr-o casa complet finisata atat in interior cat si in exterior si astfel sa evite problemele aferente amenajarii acesteia.

Apeland la varianta de casa la cheie veti scapa de grija efectuarii racordurilor la curent, gaze, canalizare si de grija realizarii instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Angy Design Building are o experienta vasta in constructia de case la cheie, iar echipa noastra va ofera siguranta unei bune executii, scapandu-va de povara amenajarilor interioare. Clientii care vor apela la oferta noastra de case la cheie, vor avea satisfactia unei locuinte la standarde de calitate ridicate. Casa la cheie este complet finalizata, tot ce aveti de facut este sa o mobilati si va puteti muta.

Servicii optionale


 • Sistematizare si amenajare curte interioara
 • Construirea gardului care delimiteaza proprietatea

 • Case la rosu


  Achizitionarea unei case la rosu presupune sa intelegeti ce intra in pret si ce nu, dar si care sunt avantajele unei case la rosu.Un astfel de proiect de casa la rosu iti ofera avantajul de a finisa casa dupa gusturile proprii, dar nu trebuie subevaluate costurile ulterioar.

  Unul dintre aceste avantaje case la rosu, fie case pe pamant, fie apartamente in bloc, este pretul mai mic cu aproximativ 30- 35%, comparativ cu cel al unei locuinte finisate.
   Bineinteles, acest avantaj este si cel mai intuitiv, mai exact pretul redus al unei case cumparate in aceasta faza. Acesta poate fi si cu 30% mai mic decat in cazul unei case la cheie, iar constructia are loc intr-un timp mult mai scurt.

  Costul unei case la rosu ajunge in jurul sumei de 25.000 euro. Unul dintre aceste avantaje case la rosu este faptul ca finisajele nu sunt facute, deci va bucurati de o mare libertate in alegerea acestora. Daca esti o persoana creativa, s-ar putea sa va convina sa va ocupati dumneavoastra de aceasta parte. In plus, va puteti pune in aplicare niste idei creative pentru casa inca de la inceput.Atunci cand achizitionati o casa la rosu trebuie sa aveti un buget flexibil, deoarece pot aparea costuri neprevazute si complicatii.


  Asistenta tehnica santier


  Asistenta tehnica santier este un serviciu suplimentar al proiectantului care este stabilita prin contract intre beneficiarul locuintei si architect si/sau proiectant.

  Asistenta tehnica santier implica urmatoarele doua aspecte principale:

  1. Verificarea in mod curent a calitatii executiei lucrarilor de construire si a modului de respectare a proiectului. Proiectul se poate desfasura pe baza unui program periodic.In acesta parte are loc stabilirea solutiilor care sunt necesare pentru explicitarea sau completarea proiectului tehnic, a detaliilor modului de executie dar si pentru a acelor detalii necesare pentru remedierea unor abateri sau erori de executie a caror rezolvare nu modifica proiectul de constructie.

  Este necesara emiterea unei noi autorizatii de construire atunci cand se modifica conditiile de amplasament, aspectul constructiei, solutiile structurale de ansamblu sau daca este periclitata stabilitatea constructiilor invecinate.

  2. Consultanta de specialitate acordata beneficiarului locuintei cu privire la diverse probleme legate de executia lucrarilor de constructii, cum ar fi urmatoarele:

 • angajarea unui diriginte de santier atestat de ISC atunci cand lucrarile se executa in regie proprie;
 • intocmirea unor cereri de oferte pentru achizitionarea de materiale atunci cand acestea nu sunt cuprinse in contractul de antrepriza;
 • alegere materiale  de constructie, dimensiuni si culori finisaje
 • verificare situatii lucrari prezentate de catre constructor
 • intocmire  carte tehnica constructie
 • Organizare receptie pentru lucrari executate

 • Un proiect nu este niciodata complet pana ce clientul nostru nu este multumit! Atunci cand doriti sa construiti o locuinta noua sau cand renovati casa pe care o aveti deja, va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta
  Servire la masă
  Da
  Cod vestimentar
  firme constructii bucuresti,firma constructii casa la rosu,firma constructii casa la cheie,firme constructii

  Contact Angy Design Building


  Adresă de contact

  Str. Bd Constructorilor, București (Crangasi) , România

  Alte informații

  073 (arată)

  e-mail

  Contactează online Angy Design Building

  Pentru mai multe informații despre Angy Design Building vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


  nume:
  e-mail:
  telefon:

  Mesaj:
  *Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

  Galerie Angy Design Building

   

  Numele tau: Adresa de e-mail:
  Angy Design Building

  firmeconstructii  .RO 

  Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro

  Informatia nu sta pe loc!

  firmeconstructii  .RO 

  Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro