Logo Firme constructii
 • Total Confort

  ()
  Str. Sabinelor, nr. 117, et. 1, București (Panduri) , România
 • 021(arată)
  fax
  www.tot(arată)
  rețele de socializare
 

Prezentare Total Confort


Societatea comerciala Total Confort SRL a luat fiinta in anul 1992 si are ca unic obiect de activitate "Executia lucrarilor de constructii".

De-a lungul celor 22 de ani de existenta societatea a lucrat exclusiv pentru persoane si societati private, la comanda acestora si dupa proiecte puse la dispozitie de acestea.

In aceste conditii societatea comerciala Total Confort SRL a executat imobile noi cu suprafete cuprinse intre 100 si 22000 mp, avand ca destinatie functia de locuinta, birou sau spatiu de productie industrial.

Societatea noastra are si o experienta importanta in executia lucrarilor de consolidare, reconditionare si restaurare a imobilelor vechi, comune/ cu statut de monument de arhitectura sau situate in zone protejate.

Ca un bilant general, pana la finele anului 2013, societatea comerciala Total Confort SRL poate prezenta, ca si carte de vizita, un total de circa 275.000 mp suprafata totala construita, din care:

159.000 mp - locuinte
92.000 mp - birouri
24.000 mp - lucrari industriale

Societatea dispune, prin personalul tehnic angajat, de o experienta vasta acumulata in acesti 22 de ani de existenta si putem afirma, fara sa gresim, faptul ca stim sa construim corect, in conditii foarte bune de calitate si un lucru foarte important, putem impartasi clientilor nostri aceasta experienta vasta, ajutandu-i in acest fel sa faca cele mai bune optiuni atunci cand doresc sa-si construiasca o casa.

Contact Total Confort


Adresă de contact

Str. Sabinelor, nr. 117, et. 1, București (Panduri) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Total Confort

Pentru mai multe informații despre Total Confort vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Galerie Total Confort

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Total Confort

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro