Logo Firme constructii
 • Termastar

  () -
  Str. Sos Alexandriei, nr. 114, București (Rahova) , România
 • 072(arată)
  fax
  e-mail
  www.ter(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Termastar


Firma Terma Star SRL a fost infintata in anul 1997 si este in prezent una din cele mai apreciate firme din Romania, in producerea cosurilor de fum din otel inoxidabil, termoizolate.

Firma Terma Star SRL are implementat si mentine un sistem de management al calitatii si este certificata de Societatea Romana pentru asigurarea calitatii, confom conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2001- pentru executie cosuri de fum din inox si sisteme de ventilatie.

Firma Terma Star SRL asigura consultanta necesara la dimensionarea cosurilor de fum, efectueaza masuratori la locul de montaj al cosurilor solicitate si stabileste solutia optima pentru fiecare caz in parte.Dotarea tehnica existenta, prin achizitionarea unor masini de inalta performanta, din Germania, Elvetia si Italia, permit executia cosurilor de fum la un inalt nivel calitativ.

Gama de diametre pentru cosurile de fum executate de firma Terma Star SRL este cuprinsa intre Dn 100mm - Dn 630mm. si inaltimi corespunzatoare solicitarii.

 La comanda speciala firma Terma Star SRL executa si cosuri de fum cu diametru mai mare de 630mm.Interiorul cosurilor de fum executate de firma Terma Star SRL este din otel inoxidabil austenitic, AISI 304 (W 1.4301) cu grosimi cuprinse intre :S=0,7mm - 1.5mm in functie de diametrul cosului si de inaltimea acestuia.

Temperatura maxima de utilizare a materialului folosit, pentru interiorul cosurilor de fum este: Tmax.=600 grade C.Izolatia cosurilor de fum se efectueaza cu vata minerala bazaltica, de inalta densitate din import cu grosimea S=40mm.

Exteriorul cosurilor de fum executate, se realizeaza din tabla de otel inoxidabil austenitic, AISI 304 (W 1.4301) cu grosimea S= 0,5mm sau din tabla zincata cu grosimea de 0.5mm.Cosurile de fum din inox termoizolate se utilizeaza la cazanele de incalzire centrala care functioneaza pe combustibil lichid, gazos sau solid, cazane in condesatie, seminee si cuptoare, grupuri electrogene, grupuri de cogenerare.Firma Terma Star SRL executa, transporta si monteaza cosurile de fum comandate de beneficiari.

Dotarea tehnica pentru montaj, cat si personalul specializat, permit sa montam cosurile de fum executate la cladiri cu 10 etaje.

Parcare
In strada

Contact Termastar


Adresă de contact

Str. Sos Alexandriei, nr. 114, București (Rahova) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

www.ter(arată)

Contactează online Termastar

Pentru mai multe informații despre Termastar vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Galerie Termastar


Numele tau: Adresa de e-mail:
Termastar

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro